Пенсилвания

Преглед на обявите

Realigro.bg е първата световна търсачка за недвижими имоти, с която можете да преглеждате обявите за продажба на жилища в Пенсилвания

Имоти за продажба в Пенсилвания

Граничи на север с щата Ню Йорк и езерото Ери, на изток с Ню Джърси и Делауеър, на юг с Мериленд и Западна Вирджиния, на запад с Охайо.

Ако търсите доста място, където купуването на имот за продажба в Пенсилвания може да бъде на правилното място. Пенсилвания е известна като членка на квакерите и се намира в североизточните и централноатлантическите региони на САЩ.

Известен е със седалището на Liberty Bell, но държавата може да предложи много.

Пенсилвания, макар и по-малки по размер от други държави, е доста гъсто населена. Държавата е класирана на 33-о място от 50-те по размер, но е петата по големина.

Пенсилвания е добре установена в сравнение с някои "по-нови" състояния в една от оригиналните колонии на 13-те САЩ.

Държавата граничи с езерото Ери и езерото на Делауеър и има над 100 мили от бреговата линия.

Пенсилвания е държава, богата на индустрии. Някои примери за първични индустрии, които засягат икономиката на Пенсилвания, са селското стопанство, хазарта, киното и банковото дело. Има и някои исторически примери на производители на стомана, особено в Питсбърг.

Коефициентът на безработица в Пенсилвания е почти балансиран с средния за страната, което е показател за здравословен нормален пазар. Понастоящем равнището на безработица в държавата е 4,8%, което е същото ниво от миналата година.

Пенсилвания вижда рейтинги за всяка сметка в държавата.

Стойностите на имотите за продажба в Пенсилвания са се увеличили в периода от един месец и една година, а дори и през последните 18 години те са се увеличили с повече от 78%. Това означава, че имот за продажба в Пенсилвания, закупен през 2000 г., почти удвои стойността си сега.

На пазара на недвижими имоти в Пенсилвания, 66% от жителите притежават собствени жилища.

Ценовата причина е прогноза за предградията в много части на Пенсилвания.

2018 г. вероятно ще бъде годината, в която тенденцията на младите хора, живеещи в метрополисите, ще изчезне и ще реши да се установи в по-разумни жилища в предградията.

Пенсилвания предлага голямо разнообразие от места за живеене от модерни градове до по-малки и живописни градове, както и множество индустриални градове. Въпреки това някои градове се разглеждат като възможности.

Пример за това е Chesterbrook, PA. Chesterbrook е оценен като най-доброто място за живеене в Пенсилвания, така че е идеалният град да намери имот за продажба в Пенсилвания.

Средната стойност на къщата в Честърбрук е по-висока от средната за страната, но над 80% от жителите са включени в техния случай по отношение на наема. Това е добър показател за разумен баланс между заплатите и икономическите разходи.

Houserville е друго прекрасно място за живеене в Пенсилвания. Пазарът на недвижими имоти на Houserville е по-нисък от останалата част от държавата, но градът се счита за чудесно място за живеене.

С повишаването на разходите в градските райони и увеличаването на желанието за крайградски град, ще бъде интересно да се види как пазарът на недвижими имоти в Пенсилвания ще се проведе през 2018 и 2019 година.

Карта, движение на цените и статистики

Свързани Недвижими имоти

Cod. 15438

За продажба Вила, Пенсилвания, Filadelfia, Philadelphia, West Mount Airy,19119

1,793,340.25BGN
За продажба
Вила

406.45 m²
Дон ~ ~ ~ Мис този прекрасен, Типични Начало Филаделфия, на Serene собственост! Този красиво поддържани Център Зала Colonial излъчва първоначалния си ...
UNAVAILABLE
Карта, движение на цените и статистики
2005-2023 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB